ЗА НАС

Инфо

Къща за гости „Namaste“ e алтернативен избор за отсядане в покрайнините на град Ловеч. Вилата е малка непретенциозна, обзаведена в комбинация от стил рустик и бохо. Разполага със спално помещение, баня и просторна всекидневна с модерна кухня, оборудвана с всички принадлежности. При хубаво време може да прекарате безгрижни следобеди и да се насладите на природата, чистия въздух и песента на птичките от шезлонгите на верандата.

Нашата визия

Покрай пандемията много от нас започнаха да ценят красотата на природата, свободата и чистия въздух. Именно на такива места успяваме най-пълноценно да отпочинем, да се свържем с природата и да усетим духа на мястото. Каменната къща за настаняване се намира на 3 км от центъра на люляковия град. На юг се открива спираща дъха гледка към черешови градина, а чистият въздух и здравословният климат са предпоставка за наличието на над 300 вида билки и дивечово разнообразие като сърни, диви зайци, чакали и много други.

Езда

Kонните походи в района са особено интересни поради две причини. Първо – природата и терена са хълмисто-равнинни, отлични за конни излети и второ – местността е слабо населена и ездачите могат да се насладят на места, познати на малцина, срещайки сърни и зайци.